top of page

za 14 mei

|

Geel

14I05 Sacred Womb Awakening & Pelvis Release - Women Only

The Female Pelvis is a Center for Alchemy. Wil je graag dieper zakken in je bekken? Deze dag is een combinatie van Pelvic Release en Womb Awakening.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
14I05 Sacred Womb Awakening & Pelvis Release - Women Only
14I05 Sacred Womb Awakening & Pelvis Release - Women Only

Tijd en locatie

14 mei 2022, 12:00 – 18:00

Geel, Diestseweg 176, 2440 Geel, België

Over het evenement

In veel sjamanistische en esoterische tradities over de hele wereld staat het bekkengebied van een vrouw bekend als een belangrijke opslagplaats voor emoties en blokkades.

Door onze opvoeding en maatschappij hebben we niet echt geleerd om ons naar binnen te richten en in contact te komen met/ te luisteren naar ons lichaam en nog in mindere mate naar onze baarmoeder. We leven in een naar buiten gerichte maatschappij. Eén van doen ipv van zijn. 

Womb Awakening is een spirituele traditie die teruggaat tot in de ancient times. Het helpt  om terug de verbinding met je baarmoeder te herstellen.

Hier ligt de verborgen kracht van ons  zijn besloten. Onze pure scheppingsenergie. Onze bron van creatie kracht, wijsheid en vrouwelijk leiderschap. Terug in contact komen met dit gebied brengt verbinding, vreugde, kracht, speelsheid en zachtheid.

Helaas is dit vaak geblokkeerd door angst, misbruik, miskenning, negatieve ervaringen of trauma uit het verleden, die vele generaties of levens kunnen teruggaan. 

Deze pijn en blokkades kunnen leiden tot fysieke klachten, seksuele blokkades, laag libido, laag zelfbeeld of er ontstaan klachten in de vorm van hormonale schommelingen of  emotionele disbalans.

De verbinding met je baarmoeder herstellen helpt je bij het helen van fysiek, emotioneel, seksueel misbruik en trauma. Maar ook minder leuke ervaringen die je als kind hebt ervaren kunnen opgeslagen zitten in je baarmoeder/hara. Het helpt ook met het helen van herinneringen of trauma rond miskramen, abortus, doodgeboorte, bevallingen en hysterectomie.

Wil je graag dieper in je bekken zakken?  Deze dag is een combinatie van Pelvic Release en Womb Awakening. Hierin worden technieken aangereikt om meer ruimte en stroming te creëren in je bekken en heup regio. Onze focus ligt tijdens deze practices daarom ook op de activatie van de onderste drie chakras. Dit lichaamswerk is tevens de ideale voorbereiding op een nog intensere Womb Awakening. Tijdens deze dag kan je de bundelende kracht van deze twee methodes ervaren.

In samenwerking met Remi Schroyen - ergotherapeut 

Inschrijven

  • IPA - 14I05

    € 88,00
    +€ 2,20 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page