top of page

zo 24 apr

|

Geel

24I04 Sacred Womb I Hara Awakening - Wo+Men

Blessing & Healing Initiation

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
24I04 Sacred Womb I Hara Awakening - Wo+Men
24I04 Sacred Womb I Hara Awakening - Wo+Men

Tijd en locatie

24 apr 2022, 12:30 – 17:30

Geel, Diestseweg 176, 2440 Geel, België

Over het evenement

Door onze opvoeding en maatschappij hebben we niet echt geleerd om ons naar binnen te richten en in contact te komen met/ te luisteren naar ons lichaam en nog in mindere mate naar onze baarmoeder (bij vrouwen) of hara (bij mannen). We leven in een naar buiten gerichte maatschappij. Eén van doen ipv van zijn. Deze tijd dient zich aan om de balans tussen onze vrouwelijke en mannelijke energie terug te herstellen en vanuit onze innerlijke kracht te leven.

Womb Awakening is een spirituele traditie die teruggaat tot in de ancient times. Het helpt vrouwen/mannen om terug de verbinding met hun baarmoeder/hara te herstellen.

Hier ligt de verborgen kracht van ons  zijn besloten. Onze pure scheppingsenergie. Onze bron van creatie kracht, wijsheid en natuurlijk leiderschap. Terug in contact komen met dit gebied brengt verbinding, vreugde, kracht, speelsheid en zachtheid.

Helaas is dit bij zowel mannen als vrouwen vaak geblokkeerd door angst, misbruik, miskenning, negatieve ervaringen of trauma uit het verleden, die vele generaties of levens kunnen teruggaan. Veel vrouwen, maar ook mannen voelen deze pijn, afwijzing en ongemak.

Deze pijn en blokkades kunnen leiden tot fysieke klachten, seksuele blokkades, laag libido, laag zelfbeeld of er ontstaan klachten in de vorm van hormonale schommelingen of  disbalans.

De verbinding met je baarmoeder/hara herstellen helpt je bij het helen van fysiek, emotioneel, seksueel misbruik en trauma. Maar ook minder leuke ervaringen die je als kind hebt ervaren kunnen opgeslagen zitten in je baarmoeder/hara. Het helpt ook met het helen van herinneringen of trauma rond miskramen, abortus, doodgeboorte, bevallingen en hysterectomie.

Als vrouw/man zijn we niet echt meer verbonden met onze baarmoeder/hara, de zetel van creatie en nieuw leven. De tijd is aangebroken dat wij  terug vanuit deze innerlijke kracht mogen gaan leven, leven vanuit onze authentieke zijn. We need to remember our wisdom.

Het vrouwelijke aspect (in zowel vrouwen als mannen) is ontvankelijkheid, transformerende kracht, creatie vanuit ontvangen. Het mannelijke aspect (in zowel mannen als vrouwen) is het je in overgave en vertrouwen op laten nemen, creatie vanuit geven. Het is belangrijk om zowel onze vrouwelijke als mannelijke energie te helen en in balans te brengen.

In deze Sacred Womb Awakening eren we de baarmoeder/hara als zetel van intuïtie en oerkracht. Het vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht en het vrij maken van je Hara Power en je Mannelijke Kracht.

Tijdens deze sessie wordt jouw baarmoeder/hara gezien en gehoord. We brengen als het ware weer een opening naar verbinding met jezelf en heling.

Inschrijven

  • SWHA - 24I04 - Wo+Men

    € 88,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page