top of page

zo 09 jul

|

Roermond

Awakening the Sound of the Womb - 09 juli te Roermond

Onze stembanden en nek zijn een exacte weerspiegeling van het vrouwelijk geslachtsdeel en baarmoederhals. Het keelgebied en bekkengebied bij vrouwen zijn dus onlosmakelijk verbonden met elkaar. Denk aan de uitdrukking: As above (Vocal), So below (Vulva). On nu

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Awakening the Sound of the Womb - 09 juli te Roermond
Awakening the Sound of the Womb - 09 juli te Roermond

Tijd en locatie

09 jul 2023, 10:30 – 17:30

Roermond, Dorpstraat 113 Roermond

Over het evenement

Door onze opvoeding en maatschappij hebben we niet echt geleerd om ons naar binnen te richten en in contact te komen met/ te luisteren naar ons lichaam en nog in mindere mate naar onze baarmoeder.

Authentiek Zingen/klanken is een zeer belangrijke vorm van expressie. Als wij onze stem of ons geluid (letterlijk) uitzetten door ons gevoel niet te uiten, krijgen we last van ongemak en onthechting. Het stressniveau in ons lichaam verhoogt, omdat de authentieke expressie geblokkeerd wordt.

De authentieke stem van de vrouw, die diep met moeder aarde verbonden is, wordt nog steeds niet volledig geaccepteerd in onze maatschappij. Het wordt hoog tijd dat wij vrouwen weer authentiek vanuit ons gevoel gaan klinken.

Een wel heel bijzonder gegeven is, dat de stembanden en nek een exacte weerspiegeling van het vrouwelijk geslachtsdeel en de baarmoederhals zijn. Het keelgebied en bekkengebied bij vrouwen zijn dus onlosmakelijk verbonden met elkaar. Denk aan de uitdrukking: As above (Vocal), So below (Vulva).

Wat gaan we doen:

-We gaan het bekkengebied ontspannen

-De stembanden verbinden met de baarmoeder via Vocal&Vulva klankoefeningen

-Afstemmen op de baarmoeder en het geluid van Moeder Aarde laten klinken.

-Sacred Womb Awakening

Inschrijven

  • 9 juli - Roermond

    € 149,00
    +€ 3,73 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page