top of page

zo 21 nov

|

Women Only

Sacred Womb Awakening

Healing & Blessing Initiation - Women Only - Zie onder voor andere data of data Wo+Men

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sacred Womb Awakening
Sacred Womb Awakening

Tijd en locatie

21 nov 2021, 13:00 – 17:00

Women Only, Diestseweg 176, 2440 Geel, België

Over het evenement

Door onze opvoeding en maatschappij hebben we niet echt geleerd om ons naar binnen te richten en in contact te komen met/ te luisteren naar ons lichaam en nog in mindere mate naar onze baarmoeder. We leven in een naar buiten gerichte maatschappij. Eén van doen ipv van zijn.

Womb Awakening is een spirituele traditie die teruggaat tot in de ancient times. Het helpt vrouwen om terug de verbinding met hun baarmoeder te herstellen.

Hier ligt de verborgen kracht van ons vrouwelijk zijn besloten. Onze pure scheppingsenergie. Onze bron van creatie kracht, wijsheid en vrouwelijk leiderschap. Terug in contact komen met dit gebied brengt verbinding, vreugde, kracht, speelsheid en zachtheid.

Helaas is dit bij veel vrouwen geblokkeerd door angst, misbruik, miskenning, negatieve ervaringen of trauma uit het verleden, die vele generaties of levens kunnen teruggaan. Veel vrouwen voelen deze pijn, afwijzing en ongemak.

Deze pijn en blokkades kunnen leiden tot fysieke klachten, seksuele blokkades, laag libido, laag zelfbeeld of er ontstaan klachten in de vorm van hormonale schommelingen, disbalans in je cyclus of stemmingswisselingen.

De verbinding met je baarmoeder herstellen helpt je bij het helen van fysiek, emotioneel, seksueel misbruik en trauma. Maar ook minder leuke ervaringen die je als kind hebt ervaren kunnen opgeslagen zitten in je baarmoeder. Het helpt ook met het helen van herinneringen of trauma rond miskramen, abortus, doodgeboorte, bevallingen en hysterectomie.

Als vrouw zijn we niet meer verbonden met onze baarmoeder, de zetel van creatie en nieuw leven. De tijd is aangebroken dat wij vrouwen terug vanuit deze innerlijke kracht mogen gaan leven, leven vanuit onze authentieke zijn. We need to remember our wisdom.

In deze Sacred Womb Awakening eren we de baarmoeder als zetel van intuïtie en oerkracht. Tijdens deze sessie wordt jouw baarmoeder gezien en gehoord. We brengen als het ware weer een opening naar verbinding met jezelf en heling.

Inschrijven

  • SWA I Women Only I Zo 21/11

    € 66,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page