top of page

zo 12 dec

|

Geel

Sacred Womb Awakening - Women only 12/12

Healing & Blessing Initiation voor vrouwen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sacred Womb Awakening - Women only 12/12
Sacred Womb Awakening - Women only 12/12

Tijd en locatie

12 dec 2021, 13:00 – 17:00 CET

Geel, Diestseweg 176, 2440 Geel, België

Over het evenement

Door onze opvoeding en maatschappij hebben we niet echt geleerd om ons naar binnen te richten en in contact te komen met/ te luisteren naar ons lichaam en nog in mindere mate naar onze baarmoeder (bij vrouwen) of hara (bij mannen). We leven in een naar buiten gerichte maatschappij. Eén van doen ipv van zijn. Deze tijd dient zich aan om de balans tussen onze vrouwelijke en mannelijke energie terug te herstellen en vanuit onze innerlijke kracht te leven.

Womb Awakening is een spirituele traditie die teruggaat tot in de ancient times. Het helpt vrouwen/mannen om terug de verbinding met hun baarmoeder/hara te herstellen.

Hier ligt de verborgen kracht van ons  zijn besloten. Onze pure scheppingsenergie. Onze bron van creatie kracht, wijsheid en natuurlijk leiderschap. Terug in contact komen met dit gebied brengt verbinding, vreugde, kracht, speelsheid en zachtheid.

Helaas is dit bij velen geblokkeerd door angst, misbruik, miskenning, negatieve ervaringen of trauma uit het verleden, die vele generaties of levens kunnen teruggaan. Veel vrouwen, maar ook mannen voelen deze pijn, afwijzing en ongemak.

Deze pijn en blokkades kunnen leiden tot fysieke klachten, seksuele blokkades, laag libido, laag zelfbeeld of er ontstaan klachten in de vorm van hormonale schommelingen, disbalans in je cyclus of stemmingswisselingen.

De verbinding met je baarmoeder herstellen helpt je bij het helen van fysiek, emotioneel, seksueel misbruik en trauma. Maar ook minder leuke ervaringen die je als kind hebt ervaren kunnen opgeslagen zitten in je baarmoeder. Het helpt ook met het helen van herinneringen of trauma rond miskramen, abortus, doodgeboorte, bevallingen en hysterectomie.

Als vrouw zijn we niet meer verbonden met onze baarmoeder, de zetel van creatie en nieuw leven. De tijd is aangebroken dat wij  terug vanuit deze innerlijke kracht mogen gaan leven, leven vanuit onze authentieke zijn. We need to remember our wisdom.

In deze Sacred Womb Awakening eren we de baarmoeder/hara als zetel van intuïtie en oerkracht. Tijdens deze sessie wordt jouw baarmoeder/hara gezien en gehoord. We brengen als het ware weer een opening naar verbinding met jezelf en heling.

Inschrijven

 • SWA ticket

  Inclusief hapje en drankje

  € 66,00
  Uitverkocht
 • Combi SWA+21-daagse online

  Combi ticket voor de 21-daagse online Journey (in fb groep)'Awakening of The Divine Feminine' - Into the Womb die op 4I12 start en een Sacred Womb Awakening op 12I12 te Geel (België) Replays, content en besloten fb groep van de 21-daagse Journey blijven beschikbaar tot 14I01I22

  € 133,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page