top of page

zo 30 okt

|

Geel

Sacred Womb I Hara Awakening - 30I10 - Couples

Blessing & Healing Initiation

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sacred Womb I Hara Awakening - 30I10 - Couples
Sacred Womb I Hara Awakening - 30I10 - Couples

Tijd en locatie

30 okt 2022, 12:00 – 17:00

Geel, Diestseweg 176, 2440 Geel, België

Over het evenement

Tijdens onze Womb | Hara Awakening voor koppels leggen we de nadruk op een liefdevolle verbinding zowel met jezelf als met je partner. De harmonie tussen onze vrouwelijke en mannelijke kant in onszelf krijgt tijdens de practice de kans om zich tot expressie te brengen. Het mooie aan de Awakening voor koppels is dat onze eigen liefdespartner de kans krijgt om een veilige bedding te bieden. Er voor je partner zijn, terwijl deze in een persoonlijk transformatie proces zit, is een krachtige manier om meer verbinding in jullie relatie te brengen. Dit “Space Holden” voor elkaar geeft jullie relatie een nog sterker fundament. Koppels die graag hun relatie verdiepen door vanuit hun Womb | Hara centrum met elkaar te verbinden krijgen in deze Awakening de tools om ook in hun verdere proces samen naar elkaar toe te groeien. Wil jij graag samen met je partner deze intense connectie eens ervaren dan is onze Womb | Hara Awakening een mooie kans om dit te beleven

Als vrouw/man zijn we vaak niet echt meer verbonden met onze baarmoeder/hara, de zetel van creatie en nieuw leven. De tijd is aangebroken dat wij  terug vanuit deze innerlijke kracht mogen gaan leven, leven vanuit onze authentieke zijn en in verbinding met elkaar.

Het vrouwelijke aspect (in zowel vrouwen als mannen) is ontvankelijkheid, transformerende kracht, creatie vanuit ontvangen. Het mannelijke aspect (in zowel mannen als vrouwen) is het je in overgave en vertrouwen op laten nemen, creatie vanuit geven. Het is belangrijk om zowel onze vrouwelijke als mannelijke energie te helen en in balans te brengen.

In deze Sacred Womb Awakening eren we de baarmoeder/hara als zetel van intuïtie en oerkracht. Het vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht en het vrij maken van je Hara Power en je Mannelijke Kracht.

Tijdens deze sessie wordt jouw baarmoeder/hara gezien en gehoord. We brengen als het ware weer een opening naar verbinding met jezelf en heling.

Inschrijven

  • SWHA - 30I10 - Duo ticket 2p

    € 222,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page