top of page
IMG_3532_edited_edited.jpg

Sacred Womb Awakening

Healing & Blessing Initiation

Welcome to Sacred Womb Awakening, a path of mystical awakening and embodiment

Als je nieuw bent op dit pad of gewoon nieuwsgierig bent, vraag je je misschien af wat Sacred Womb (Hara) Awakening is en wat het je kan bieden. Voordat we verder gaan, wat voel je als je de woorden "Sacred Womb Awakening" leest?

Sluit even je ogen, leg je handen op je baarmoeder space. Welke gevoelens, sensaties of ideeën komen tot leven? Alle antwoorden zitten al in je, leer hier (terug) op te vertrouwen. 

Womb Awakening is een pad dat je volledige 'zijn' omarmt, je bent welkom met alles - je schoonheid, je kracht, je verlangens, je dromen, je angsten, je onzekerheden, je verdriet, je woede, je kwetsbaarheid. 

Deze Healing & Blessing Initiations staan in het teken van verbinden, delen, helen en het dieper belichamen van je vrouwelijke energie. 

Welcome in The Temple
It’s time to remember your ancient wisdom
Are you ready to open yourself for the Divine Feminine 

The deepest, most ancient secrets of life lie within the womb of every woman

Waarom Womb I Hara Awakening 

 

Het helpt je om

 

​- je creatieve en seksuele energie vrij te laten stromen en te verbinden met je levensenergie⁣

- thuis te komen in je lichaam en je veilig en gedragen te voelen

- je grenzen beter aan te voelen en deze ook aan te geven 

- je verbinding met je baarmoeder te versterken zodat je je kunt afstemmen op je vrouwelijke essentie, je innerlijke wijsheid

- je missie en spirituele bestemming helder te krijgen⁣ en uit te dragen

- je innerlijke kracht in deze wereld te manifesteren⁣

- je angsten, blokkades en beperkingen te doorbreken die je weerhouden van vreugde, overvloed en balans⁣

- meer te leven vanuit flow en moeiteloosheid

- balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie

- te leven vanuit je authentieke zijn⁣, je pure zelf

- je creativiteit meer tot uiting te brengen

- je wilde ware zelf terug tot leven te wekken⁣, being wild & free

- je innerlijk vuur te ontsteken je kracht terug te claimen

- je volheid van je hele zijn te omarmen

- te groeien in zachtheid, eigenliefde en zelfvertrouwen

- te helen van schaamte, schuld, onzekerheid en disbalans

- te helen van trauma, trauma vanuit je voorouderlijn of vanuit vorige levens

- te helen van pijn en verdriet rond seksueel misbruik, abortus, miskraam, doodgeboorte, hysterectomie,...

- ...

Wat is Sacred Womb I Hara Awakening

Womb Awakening | Hara Awakening helpt om  de verbinding met je krachtcentrum te herstellen en helen. Het is een spirituele traditie die teruggaat tot in de ancient times. Hier ligt de verborgen kracht van ons ware zijn besloten. Onze pure scheppingsenergie. Onze bron van creatie kracht, wijsheid en evenwichtig leiderschap. Terug in contact komen met dit gebied brengt verbinding, vreugde, kracht, speelsheid en zachtheid en het opent je ook om je wilde ware zelf te bevrijden.

 

Helaas is dit gebied (ook bij mannen) vaak geblokkeerd door angst, misbruik, negatieve ervaringen of trauma uit het verleden, die vele generaties of levens kunnen teruggaan. Velen voelen deze pijn, afwijzing en ongemak. 

Deze pijn en blokkades kunnen leiden tot weinig zelfvertrouwen, niet in verbinding zijn met je gevoel of lichaam, vertonen van please gedrag, laag zelfbeeld, niet leven vanuit verbinding, fysieke pijn en klachten, seksuele blokkades, laag libido of er ontstaan klachten in de vorm van hormonale schommelingen, disbalans in je cyclus of stemmingswisselingen. 

 

De verbinding met je baarmoeder/hara herstellen helpt je bij het helen van fysiek, emotioneel, seksueel misbruik en trauma. Maar ook minder leuke ervaringen die je als kind hebt ervaren kunnen hier opgeslagen zitten en je blokkeren of saboteren. Het helpt ook met het helen van herinneringen of trauma rond miskramen, abortus, doodgeboorte, bevallingen en hysterectomie. 

 

Als vrouw (en ook mannen) zijn we vaak niet meer verbonden met deze krachtplek, onze baarmoeder als zetel van creatie en nieuw leven. De tijd is aangebroken dat wij terug vanuit deze innerlijke kracht mogen gaan leven, leven vanuit onze authentieke zijn. We need to remember our wisdom. We need to reclaim our true Power.

 

In deze Sacred Womb Awakening eren we onze baarmoeder/hara als zetel van intuïtie en oerkracht. Tijdens deze sessie wordt je baarmoeder gezien en gehoord. We brengen als het ware weer een opening naar verbinding met jezelf. Deze Womb Awakening staat in het teken van het helen en activeren van je baarmoeder zodat je terug vanuit je innerlijke kracht kan leven. De heling dringt door tot in je essentie waardoor je steeds meer in lijn met je ware Zelf kan leven.

Are you being called to connect to your Sacred Self?

Voor wie is dit

IMG_7764_edited.jpg

Voor iedereen die opnieuw in verbinding willen komen met deze krachtplek.

Terug in contact komen met onze baarmoeder/hara vraagt moed, het vraagt om verantwoordelijkheid te durven nemen over je eigen leven. Het vraagt om uit je drama en slachtofferrol te stappen. Afdalen naar je diepste zelf en je eigen schaduwkanten aan durven kijken. ⁣Maar het vraagt ook om zachtheid, jezelf met alles kunnen omarmen, je maskers afleggen en je kwetsbaarheid durven tonen. Het vraagt om vertrouwen.

 

De Healing & Blessing Initiation is een zachte kenninsmaking die al veel in beweging kan zetten. Je ontvangt wat jij in dat moment nodig hebt, waar jij klaar voor bent.

De Sacred Womb Awakening gaat door op meerdere data.

Schrijf je in via volgende link en kies een datum die voor jou past.

Sign me up!

Hoe wordt dit ervaren

Geraldine Huybrechts

“Ik nam deel aan de Sacred Womb Awakening. An begeleidt je vanuit zuivere zachtheid en puurheid. Je voelt haar liefde. De oefeningen zijn fijn en liefdevol ingebed. Een bijeenkomst bij An is als ware 'homecoming'. Ik maak contact met mijn baarmoeder waardoor de menstruatie veel minder pijnlijk is, ik voel meer zelfliefde en verbinding met mezelf. Hartelijk dank Soulsister voor deze prachtige ervaring.”

Geraldine
IMG_4342_edited.png

Over An

Na de doodgeboorte van haar dochtertje Yince in 1999 kwam An op het pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording terecht. Een zoektocht naar zichzelf. 

Na een burn-out, depressie, fysieke klachten en een hysterectomie was er voor An geen andere keuze om haar weg naar binnen te bewandelen. Het pad van het vrouwelijke ontwaken. Zoals An het omschrijft, haar weg van haar hoofd naar hart, buik én baarmoeder om uiteindelijk terug thuis te komen bij zichzelf. 

Vanuit haar eigen pad van heling is het haar missie om vrouwen en mannen te begeleiden naar hun essentie, hun kern en te leven vanuit hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Thuiskomen bij zichzelf zodat ze zich veilig én gedragen voelen van binnenuit. Leven vanuit vertrouwen en overgave. Zijn wie ze in Essentie zijn. 

An is opgeleid en ingewijd in binnen- en buitenland in verschillende tradities, culturen en opleidingen zoals oa. Sacred Womb & Body Awakening Facilitator & Practitioner, Reiki, Energetisch coach/healer, Sjamanisme, Tantra, Non-duaal coach, Munay Ki, Rite of The Womb, Nusta Karpay, Soul Retrieval en zoveel meer. Maar vooral, vanuit haar persoonlijke weg naar heling, heeft ze geleerd zichzelf te openen om een een zuiver kanaal te zijn voor The Divine Guidance. 

 • Ik heb geen baarmoeder meer, is Sacred Womb Awakening dan iets voor mij?
  Ja, zeker! Ook al is je baarmoeder fysiek niet meer aanwezig is, energetisch is deze krachtplek er nog steeds. Energetisch draagt ze de imprints nog met zich mee. Het is voor iedere vrouw (met of zonder baarmoeder) belangrijk om dit contact terug te herstellen en de energetische baarmoeder te helen. Dit is voor vrouwen die klaar zijn om heling te ontvangen en zich terug te verbinden met hun seksuele energie.
 • Wat mag ik verwachten?
  Elke Sacred Womb Awakening is anders en iedereen ervaart dit ook anders. Je neemt mee en ontvangt wat voor jou op dat moment nodig is. Ik tune in op het moment en op de groepsenergie, van hieruit vertrouw ik wat er mag ontstaan. Ik werk oa met energie, meditatie en visualisatie, transmissie en lightlanguage, ademhaling, beweging, stem, body prayers, mantra’s, creatieve therapie, natuurlijke trance, dna activatie en andere. Ik bied je een veilige setting aan waar je helemaal jezelf kan en mag zijn. Het is ook ontzettend krachtig én helend om met sisters en/of brothers samen te komen, te delen en samen te helen. Samenkomen in sister/brotherhood is helend, verbindend én bekrachtigend.
 • Ik vind vrouwengroepen best wel spannend.
  Dit is herkenbaar bij veel vrouwen vanwege de sister-wound. Samenkomen is net een prachtige kans om deze wonden van jaloezie, onzekerheid, vergelijkingsdrang, disconnectie, … te helen. Ik bied een veilige setting en space aan waar je volledig jezelf mag zijn. Een space waar je je gedragen kan voelen en je je kwetsbaarheid kan en mag tonen. Dit is ontzettend krachtig en helend. Enkele uitspraken van vrouwen die het best spannend vonden om te komen in een vrouwengroep: -Wauw, ongelooflijk dat er op zo'n korte tijd van samenzijn zo'n diepe verbinding en veiligheid kan ontstaan. -Wat een onvoorwaardelijk liefde heb ik mogen ervaren, ik wist niet dat dit mogelijk was. -Ik voel me ontzettend veilig hier. Zo dankbaar omdat ik me gesteund en gedragen voel door mijn sisters. Diep dankbaar, er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan.
 • Annuleringsvoorwaarden
  Indien een workshop omwille van Covid maatregelen niet kan doorgaan, dan zal deze verplaatst worden en kan je je ticket gebruiken op een andere data (in overleg). Bij annulering van je aanwezigheid tot 14 dagen voor aanvang van het event, dan kan je je ticket (in overleg) gebruiken op een andere data. Bij annulering binnen de 14 dagen is er helaas geen verplaatsing mogelijk, je mag iemand anders in je plaats laten deelnemen mits doorgegeven. Bij aankoop ticket is er geen terugbetaling mogelijk.
 • Check je mail na inschrijving
  Wanneer je inschrijft voor een workshop, ontvang je nadien een bevestigingsmail. Tevens wordt dit mailadres gebruikt om je op de hoogte te houden over de praktische zaken van de workshop. Heb je na inschrijving geen mail ontvangen? Laat het me dan weten via info@angooris.be

Your womb is not only a place where new life is created, - it’s a sacred portal that holds the secrets of your True Power

bottom of page