top of page
IMG_1873.jpeg

Awakening of The Divine Feminine

21- daagse online Journey in een besloten FB groep

Into the Womb

Are you ready to reclaim your Inner Power, connect with your true Self and remember who you are?

Deze 21-daagse journey is niet voor jou als je: 

 • Liever in je mannelijke energie wil blijven, in je 'to do' modus en alleen maar je mind laat leiden

 • Liever ver weg blijft van je schaduwstukken, je gevoel, emoties en lichaam

 • Liever jezelf wil klein houden of in slachtofferschap wil blijven

 • Liever niet je innerlijk vuur wil laten branden

Verlang jij er naar om volledig uit je eigen kracht te gaan leven? Dan is deze journey voor jou. 

The deepest, most ancient secrets of life lie within the womb of every woman

In deze donkere tijd wil ik je heel graag een veilige bedding en ruimte bieden waarin jij volledig mag thuiskomen. Een sisterhood waarin je je gedragen en gesteund kan voelen met alles wat is. Waarin jij mag ZIJN met je hele wezen, je onzekerheden én je angsten, je schaduw en je licht, je vreugde, speelsheid, boosheid, wildheid... ALL IS WELCOME!  

Een veilige space van 21 dagen waarin je kan verbinden en delen vanuit kwetsbaarheid en gelijkwaardigheid.  

Welcome in this Sacred Space.
It’s time to remember your ancient wisdom
Are you ready to open yourself for the Divine Feminine 

Wat mag je verwachten tijdens deze 21-daagse?

Ik bied je:

- een openingsceremonie via Zoom op 4 december om 20:30u

- een veilige Space om te verbinden en te delen 

- sisterhood waaruit mooie verbindingen kunnen ontstaan ook online is dit zeer krachtig

- online zoom verbindingsmoment gedurende de journey

- een Womb Journey van 21 dagen om terug in contact te komen met je baarmoeder en deze te   helen zodat je terug vanuit je innerlijke kracht kan leven

- een reis door de Grail Gates (energetische portalen) voor zelfreflectie

- begeleide meditaties, rituals, practices, lightlanguage, transmissie en activatie

- embodiment oefeningen om terug in je lichaam te komen, thuis te komen bij jezelf

- een prachtige playlist 

- mogelijkheid om op 12I12 te verbinden in Geel voor een Sacred Womb Awakening

- ...

 

Wat mag jij ontvangen:

- activatie en heling van je baarmoeder

- je innerlijk vuur, je levensenergie vrij laten stromen

- clearen van je baarmoeder zodat je het verleden kan loslaten

- dagelijkse guidance, meer inzicht in jezelf en situaties

- terug in je vrouwelijke kracht, je essentie komen

- meer balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie

- je speelse, wilde ontembare vrouw ontwaken en je volheid als vrouw leren omarmen

- je grenzen beter leren aanvoelen en aangeven, trouw zijn aan jezelf

- leven in het moment vanuit meer flow en moeiteloosheid

- leven vanuit authenticiteit

- meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en eigenliefde

- meer vreugde en plezier    

- ...

In deze 21- daagse nemen we ruimte om naar binnen te keren en los te laten wat niet meer dient. Ruimte maken om nieuwe zaadjes te planten die in het nieuwe jaar tot bloei mogen komen. Creatie vanuit the Womb. Voel jij dat je volledig in contact wil komen met je vrouwelijke potentie, je Sacred Womb Space, je innerlijk vuur. Of wil je dit contact graag verdiepen? 

Tijdens deze 21-daagse reis neem ik je mee 'Into the Womb', een reis naar een diepere verbinding met jezelf, je waarheid en je baarmoederwijsheid. 

 

Onze baarmoeder is een bron van creatie en energie. Een plek van transformatie. 

Maar helaas ook een plek van pijn en verdriet, een plek waar veel trauma is opgeslagen. Door de blokkades die hier zijn opgeslagen durven we vaak niet in onze kracht gaan staan. Durven we onze kracht niet ownen.

Om je vrouwelijke energie vrij te laten stromen is het is belangrijk om terug in contact te komen met je baarmoeder en thuis te komen in je lichaam. Het is tijd om jezelf deze plek terug toe te eigenen zodat je seksuele energie, je levensenergie vrij kan stromen en jij vanuit je innerlijke kracht, je innerlijk vuur kan leven.

Voor wie is dit?

IMG_1872_edited.jpg

Voor alle vrouwen die opnieuw in verbinding willen komen met hun sensuele wilde vrouwelijke energie.

Terug in contact komen met onze baarmoeder vraagt moed, het vraagt om verantwoordelijkheid te durven nemen over je eigen leven. Het vraagt om uit je slachtofferrol te stappen. Afdalen naar je diepste zelf en je eigen schaduwkanten aan durven kijken. ⁣Maar het vraagt ook om zachtheid, jezelf met alles kunnen omarmen, je maskers afleggen en je kwetsbaarheid durven tonen.

 

Deze Journey kan veel in beweging zetten. Je ontvangt wat jij nodig hebt en waar jij klaar voor bent. Durf hierop te vertrouwen.

Sign me up!

Praktische info 

 

We starten deze 21-daagse reis 'Into the Womb' op zaterdag 4 december (met Nieuwe maan) met een online Zoom ceremonie om 20:30u en sluiten af op 24 december in de ochtend. Kan je er bij de zoom niet bijzijn, geen nood, de replay blijft beschikbaar. Dagelijks zal ik in de groep practices, rituals, meditaties, reflecties, ea delen die je zelf kan lezen en beoefenen in je eigen tempo. Jij beslist zelf wat je wil delen, de boodschap is dicht bij jezelf te blijven en hier trouw aan te zijn. 

Deze groep blijft tot 14I01I22 open zodat je ruim voldoende tijd hebt om door deze journey te gaan.

Ervaringen

IMG_3819.jpeg
IMG_1869_edited.jpg

Wie is An?

 

Na de doodgeboorte van haar dochtertje Yince in 1999 kwam An op een pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording terecht. Een zoektocht naar zichzelf.

Na een burn-out, depressie, fysieke klachten en een hysterectomie was er voor An geen andere keuze om haar weg naar binnen te bewandelen. Het pad van het vrouwelijke ontwaken. Zoals An het omschrijft, haar weg van haar hoofd naar hart, buik én baarmoeder om uiteindelijk terug thuis te komen bij zichzelf. 

Vanuit haar eigen pad van heling is het haar missie om vrouwen te begeleiden naar hun essentie, hun kern en te leven vanuit hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Thuiskomen bij zichzelf zodat ze zich veilig én gedragen voelen van binnenuit. Leven vanuit vertrouwen en overgave. Zijn wie ze in Essentie zijn. 

An is opgeleid en ingewijd in binnen- en buitenland in verschillende tradities, culturen en opleidingen zoals oa. Sacred Womb & Body Awakening, Body Integration, Energetisch coach/healer, Sjamanisme, Tantra, Non-duaal coach en zoveel meer. Maar vooral, vanuit haar persoonlijke weg naar heling, heeft ze geleerd zichzelf te openen om een zuiver kanaal te zijn voor The Divine Guidance. 

 • Ik heb geen baarmoeder meer, is Sacred Womb Awakening dan iets voor mij?
  Ja, zeker! Ook al is je baarmoeder fysiek niet meer aanwezig is, energetisch is deze krachtplek er nog steeds. Energetisch draagt ze de imprints nog met zich mee. Het is voor iedere vrouw (met of zonder baarmoeder) belangrijk om dit contact terug te herstellen en de energetische baarmoeder te helen. Dit is voor vrouwen die klaar zijn om heling te ontvangen en zich terug te verbinden met hun seksuele energie.
 • Wat mag ik verwachten?
  Elke Sacred Womb Awakening is anders en iedereen ervaart dit ook anders. Je neemt mee en ontvangt wat voor jou op dat moment nodig is. Ik tune in op het moment en op de groepsenergie, van hieruit vertrouw ik wat er mag ontstaan. Ik werk oa met energie, meditatie en visualisatie, transmissie en lightlanguage, ademhaling, beweging, stem, body prayers, mantra’s, creatieve therapie, natuurlijke trance, dna activatie en andere. Ik bied je een veilige setting aan waar je helemaal jezelf kan en mag zijn. Het is ook ontzettend krachtig én helend om met sisters en/of brothers samen te komen, te delen en samen te helen. Samenkomen in sister/brotherhood is helend, verbindend én bekrachtigend.
 • Ik vind vrouwengroepen best wel spannend.
  Dit is herkenbaar bij veel vrouwen vanwege de sister-wound. Samenkomen is net een prachtige kans om deze wonden van jaloezie, onzekerheid, vergelijkingsdrang, disconnectie, … te helen. Ik bied een veilige setting en space aan waar je volledig jezelf mag zijn. Een space waar je je gedragen kan voelen en je je kwetsbaarheid kan en mag tonen. Dit is ontzettend krachtig en helend. Enkele uitspraken van vrouwen die het best spannend vonden om te komen in een vrouwengroep: -Wauw, ongelooflijk dat er op zo'n korte tijd van samenzijn zo'n diepe verbinding en veiligheid kan ontstaan. -Wat een onvoorwaardelijk liefde heb ik mogen ervaren, ik wist niet dat dit mogelijk was. -Ik voel me ontzettend veilig hier. Zo dankbaar omdat ik me gesteund en gedragen voel door mijn sisters. Diep dankbaar, er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan.
 • Annuleringsvoorwaarden
  Indien een workshop omwille van Covid maatregelen niet kan doorgaan, dan zal deze verplaatst worden en kan je je ticket gebruiken op een andere data (in overleg). Bij annulering van je aanwezigheid tot 14 dagen voor aanvang van het event, dan kan je je ticket (in overleg) gebruiken op een andere data. Bij annulering binnen de 14 dagen is er helaas geen verplaatsing mogelijk, je mag iemand anders in je plaats laten deelnemen mits doorgegeven. Bij aankoop ticket is er geen terugbetaling mogelijk.
 • Check je mail na inschrijving
  Wanneer je inschrijft voor een workshop, ontvang je nadien een bevestigingsmail. Tevens wordt dit mailadres gebruikt om je op de hoogte te houden over de praktische zaken van de workshop. Heb je na inschrijving geen mail ontvangen? Laat het me dan weten via info@angooris.be

Your womb is not only a place where new life is created, - it’s a sacred portal that holds the secrets of your True Power

bottom of page