top of page
IMG_0688.JPG
2C53DE65-F51F-4935-A2FE-FFDAF202407C.png

Return to The Temple

Een 9-daagse inwijdingsreis naar jouw Heilige Graal

Egypte 19-27 oktober 2024

Plek voor slechts 6 vrouwen

Return to The Temple is een reis naar de diepste lagen van je wezen.

Deze pelgrimage is een ‘Journey into Remembrance’, een reis waarin oude herinneringen, diepe wijsheden en eeuwenoude codes weer tot leven mogen komen. Het gaat niet alleen om het herinneren van wijsheid, maar ook om het integreren en belichamen ervan.

Het vrouwelijke pad van ontwaken verloopt via ons lichaam.

Goddess Hathor, Goddess Isis, She of a 10.000 names, roepen alle priesteressen van de 'Lineage of the Red Rose' om terug te keren naar de tempels en zich te herinneren wie ze in essentie zijn. De tijd is nu om deze wijsheid te belichamen en uit te dragen.

Maria Magdalena was een priesteres van de Tempel van Isis. Ze was ingewijd in deze leringen en bewaarder van de Heilige Graal. Als tempelpriesteressen zijn wij opgeleid om via ons lichaam, ons Sacred Vessel, heling te brengen en duisternis om te zetten in goud. Alchemising Darkness into Gold.

 

Our Body is The Temple

Terugkeren naar deze tempels is niet alleen een fysieke reis, maar ook een symbolische terugkeer naar je eigen essentie. Het is een herinnering aan de heiligheid van het vrouwelijke lichaam als Tempel. Door deze heilige plaatsen te bezoeken in combinatie met lichaamswerk, herontdek je de diepe verbinding tussen je fysieke en spirituele zelf. Deze reis naar de tempels van Egypte is een inwijdingsreis waarin je geïnitieerd wordt om je ware essentie te omarmen en je volledige potentieel te laten geboren worden.

Durf jij je laten meevoeren door de stroom van de Nijl?

 

De Nijl (de Spinal Cord of ruggengraat van de mens)) stroomt als de levensader van Egypte.Tijdens deze reis laten we ons meevoeren langs de chakrapunten van de Tempels langs de Nijl.

In de Tempel van Hathor, verbinden we ons met het Hart Chakra. Met een open hart dalen we af, langs de verschillende tempels naar de Tempel van Isis in Philae. Hier verbinden we ons met de wortels van ons wezen, ons bekken en Root Chakra

In het oude Egypte volgden de priesteressen van Hathor en Isis een pad van diepe spiritualiteit en mystieke inwijdingen. Ze waren de hoedsters van heilige kennis en tradities die de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke ‘Sacred Union’, heilige seksualiteit, en het lichaam als een tempel benadrukten. Ze waren meesters in embodiment – het belichamen van spirituele wijsheden en door hun toewijding en beoefening, transformeerden zij niet alleen zichzelf, maar ook hun gemeenschap. Hun werk herinnerde iedereen aan de heiligheid van het leven en de mogelijkheid om door het lichaam diepgaande spirituele ervaringen te bereiken.

Deze reis is voor de vrouw die reeds een pad van groei, bewustwording en heling heeft afgelegd en klaar is om deze Ancient Wisdom helemaal terug te belichamen.

If you feel it, you know it en ben jij klaar om de Godin (die jij bent) geboren te laten worden.

 

Ik verwelkom jou heel graag in de Tempel.

 

Welkom Back!

IMG_6413.jpeg

Do you feel this call

?

Vraag hierbij meer informatie op

bottom of page