top of page
IMG_1873.jpeg

Awakening of The Divine Feminine

21- daagse online Journey

Into Your Womb

Are you ready to reclaim your Inner Power, connect with your true Self and remember who you are?

Deze 21-daagse journey is niet voor jou als je: 

- Liever in je mannelijke energie wil blijven, in je 'to do' modus en je mind wil laten leiden

- Liever ver weg blijft van je schaduwstukken, je gevoel, je emoties en de signalen die je lichaam je aangeeft

- Liever jezelf wil klein houden of in slachtofferschap wil blijven

- Liever niet je verantwoordelijkheid voor je eigen leven wil nemen

- Liever niet je innerlijk vuur wil laten branden en wil vertrouwen op je innerlijke wijsheid

Verlang jij er naar om volledig vanuit je eigen kracht te leven en je Innerlijke Wijsheid te ontwaken?  Dan is deze journey voor jou. 

The deepest, most ancient secrets of life lie within the womb of every woman

Tijdens deze 21-daagse reis daal je af naar je binnenwereld en ga je voelen wie jij ten diepste en in oer-sprong bent. Je wordt herinnerd aan 'iets heel oud'.

Deze oer-oude, Universele Wijsheid — die in alles en ieder van ons besloten ligt mag terug ontwaken. Je mag terug her-inneren wie jij in essentie bent.

Welcome in this Sacred Space.
It’s time to remember your ancient wisdom
Are you ready to open yourself for the Divine Feminine 

Wat mag je verwachten tijdens deze 21-daagse?

Ik bied je:

- toegang tot de online Academy zodat je op je eigen tempo deze reis kan volgen  

- een Womb Journey van 21 dagen om terug in contact te komen met je baarmoeder en deze te   helen zodat je terug vanuit je innerlijke kracht kan leven

- informatie om je mooncyclus te tracken

- energetische healing op je voorouderlijn

- een kennismaking en verdieping met de Grail Gates (energetische portalen) voor zelfreflectie

- begeleide meditaties, rituals, practices, lightlanguage, transmissie en activatie

- embodiment oefeningen om terug in je lichaam te komen, om thuis te komen bij jezelf

- een prachtige playlist 

- mogelijkheid om deel te nemen met korting voor een Sacred Womb Awakening te Geel

 

Wat mag jij ontvangen:

- activatie en heling van je baarmoeder

- je innerlijk vuur, je levensenergie terug vrij laten stromen

- clearen van je baarmoeder zodat je het verleden kan loslaten

- dagelijkse guidance, meer inzicht in jezelf en in situaties

- terug in je vrouwelijke kracht, je essentie komen

- meer balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie

- je speelse, wilde ontembare vrouw ontwaken en je volheid als vrouw leren omarmen

- je grenzen beter leren aanvoelen en aangeven, trouw zijn aan jezelf

- groei in bewustzijn en voelen 

- leven in het moment vanuit meer flow en moeiteloosheid

- leven vanuit je authentieke Zijn

- meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en eigenliefde

- meer vreugde en plezier 

- je sensualiteit ontwaken 

- creatie vanuit moeiteloosheid

- ...

In deze 21- daagse neem je ruimte om naar binnen te keren en los te laten wat niet meer dient. Ruimte maken om nieuwe zaadjes te planten die tot bloei mogen komen. Creatie vanuit the Womb. Voel jij dat je volledig in contact wil komen met je vrouwelijke potentie, je Sacred Womb Space, je innerlijk vuur. Of wil je graag dit contact verdiepen? 

Tijdens deze 21- daagse reis neem ik je mee 'Into the Womb', een reis naar een diepere verbinding met jezelf, je waarheid en je baarmoederwijsheid. 

 

Onze baarmoeder is een bron van creatie en energie. Een plek van transformatie. 

Maar helaas ook een plek van pijn en verdriet, van onderdrukking en miskenning. Een plek waar veel trauma is opgeslagen. Door de blokkades die hier zijn opgeslagen durven we vaak niet in onze kracht gaan staan en onze stem laten horen. Durven we onze kracht niet ownen uit angst of onzekerheid. Onze baarmoeder heeft een magnetische kracht, als hier nog trauma op vast zit dan zal deze frequentie worden uitgezonden. All is Energy! Dus wat je uitstuurt op alle niveau's (mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch, ...) trek je ook aan. Daarom is heling van je baarmoeder zo ontzettend belangrijk! 

Ook om je vrouwelijke energie vrij te laten stromen is het nodig om terug in contact te komen met je baarmoeder en thuis te komen in je lichaam. Het is tijd om jezelf deze plek terug toe te eigenen zodat je seksuele energie, je levensenergie vrij kan stromen en jij vanuit je innerlijke kracht, je innerlijk vuur kan leven. Vanuit je authentieke Zelf. 

Weet dat deelname aan deze 21- daagse journey een rollercoaster aan emoties, pijn en verdriet naar boven kan brengen. Deze zijn dan klaar om gehoord, gezien en gevoeld te worden. Belangrijk hierin is dat jij jezelf in dit proces kan zelf dragen en bedding kan geven.

Er is ook de mogelijkheid om tijdens deze reis individuele begeleiding te boeken om je te ondersteunen in je proces.

Voor wie is dit?

IMG_1872_edited.jpg

Voor alle vrouwen (ook vrouwen zonder baarmoeder) die opnieuw in verbinding willen komen met deze energetische krachtplek, met hun sensuele wilde vrouwelijke energie.

Terug in contact komen met onze baarmoeder vraagt moed, het vraagt om verantwoordelijkheid te durven nemen over je eigen leven. Het vraagt om uit je slachtofferrol te stappen. Afdalen naar je diepste zelf en je eigen schaduwkanten aan durven kijken. ⁣Maar het vraagt ook om zachtheid, jezelf met alles kunnen omarmen, je maskers afleggen en je kwetsbaarheid durven tonen.

 

Deze Journey kan veel in beweging zetten. Je ontvangt wat jij nodig hebt en waar jij klaar voor bent. Durf hierop te vertrouwen.

Sign me up!

Praktische info 

 

Deze online journey staat voor jou klaar in het ledengedeelte van deze website. Hierdoor verloopt Je inschrijving in 2 stappen, nadat je op de aanmeldknop klikt.

1) Je krijgt een scherm om jouw persoonlijke log-in aan te maken.

2) Je ontvangt de betaaluitnodiging.

Na deze stappen heb je rechtstreekste toegang tot jouw online journey.

 

Je kan deze 21-daagse reis 'Into the Womb' eender wanneer starten en op je eigen tempo doorlopen.

Ervaringen

IMG_3819.jpeg
IMG_1869_edited.jpg

Wie is An?

Na de doodgeboorte van haar dochtertje Yince in 1999 kwam An op een pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording terecht. Een zoektocht naar zichzelf.

Na een burn-out, depressie, fysieke klachten en een hysterectomie was er voor An geen andere keuze om haar weg naar binnen te bewandelen. Het pad van het vrouwelijke ontwaken. Zoals An het omschrijft, haar weg van haar hoofd naar hart, buik én baarmoeder om uiteindelijk terug thuis te komen bij zichzelf. 

Vanuit haar eigen pad van heling is het haar missie om vrouwen te begeleiden naar hun essentie, hun kern en te leven vanuit hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Thuiskomen bij zichzelf zodat ze zich veilig én gedragen voelen van binnenuit. Leven vanuit vertrouwen en overgave. Zijn wie ze in Essentie zijn. 

An is opgeleid en ingewijd in binnen- en buitenland in verschillende tradities, culturen en opleidingen zoals oa. Sacred Womb & Body Awakening Facilitator, Reiki, Body Integration, Energetisch coach/healer, Sjamanisme, Soul retrieval, Munay Ki, rite of The Womb, Nusta Karpay, Tantra, Non-duaal coach en zoveel meer. Maar vooral, vanuit haar persoonlijke weg naar heling, heeft ze geleerd zichzelf te openen om een zuiver kanaal te zijn voor The Divine Guidance.

Your womb is not only a place where new life is created, - it’s a sacred portal that holds the secrets of your True Power
 

bottom of page