top of page
An_Gooris_Echt_Mooij_Fotografie.web-6789.jpg

Shamanic Kundalini Awakening

Wil jij graag een “Shamanic Kundalini Awakening” sessie in kleine groep ervaren. In deze sweet circle maak je een helende reis doorheen je eigen energie systeem. Via Breathwork, Kundalini Activation, Meditation en Soundhealing wordt de universele levensenergie opgewekt waardoor je zelfhelende energiesysteem ontwaakt en terug mag gaan stromen.  

De Sacred Codes die tijdens de ceremonie door komen resoneren op celniveau en activeren bepaalde stukken van je DNA. Dankzij deze activatie zal je spirituele groei op een meer belichaamde manier ontwikkelen waardoor je je zielsmissie hier op aarde gegronder kunt neerzetten. 

De codes helpen ook om dichter bij je eigen kern te komen, blokkades op te lossen en ze zorgen eveneens voor meer balans en uitlijning van je Chakra systeem. 

Ons DNA bevat niet alleen de blauwdruk van ons fysieke lichaam maar is ook een poort naar voorouderlijke kennis en innerlijke wijsheid. Bij iedere persoon worden er daarom ook  andere specifieke delen van hun DNA geactiveerd omdat iedereen zich in een andere fase van zijn spirituele reis bevindt. Je ontvangt exact dat wat jij op dat moment nodig hebt om naar een diepere laag in jezelf te zakken. 

3_edited_edited.png

Tijdens deze reis ligt de nadruk vooral op aanwezig zijn in je eigen lichaam en contact maken met je eigen wezen, je essentie. Bewustwording van je adem, voelen van de energie in je lichaam en het toelaten van deze levensenergie doorheen je wervelkolom tot aan je derde oog zijn onder andere enkele van de basiselementen van deze transformerende experience. 

Voel jij “the calling” om de sluimerde energie diep in je bekken vrij te laten?

Voel jij de roep om jou slapende DNA te reactiveren?

Wil jij graag verbinden met je ademhaling en meer in je lijf zakken? 


Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze energetische ervaring. 

An_Gooris_Echt_Mooij_Fotografie_edited.jpg

Over An

Na de doodgeboorte van haar dochtertje Yince in 1999 kwam An op het pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording terecht. Het begin van een rollercoaster journey en zoektocht naar zichzelf. 

Na een burn-out, depressie, fysieke klachten en een hysterectomie was er voor An geen andere keuze om haar weg naar binnen te bewandelen. Het pad van het vrouwelijke ontwaken. Zoals An het omschrijft, haar weg van haar hoofd naar hart, buik én baarmoeder om uiteindelijk terug thuis te komen bij zichzelf. 

Vanuit haar eigen pad van heling is het haar missie om vrouwen en mannen te begeleiden naar hun essentie, hun kern en te leven vanuit hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Thuiskomen bij zichzelf zodat ze zich veilig én gedragen voelen van binnenuit. Leven vanuit vertrouwen en overgave. Zijn wie ze in Essentie zijn. 

An is opgeleid en ingewijd in binnen- en buitenland in verschillende tradities, culturen en opleidingen zoals oa. Sacred Womb I Body I Kundalini Awakening Facilitator & Practitioner, Kundalini Flow Facilitator, Shamanic Womb Priestess, Reiki, Energetisch coach/healer, Sjamanisme, Tantra, Non-duaal coach, Trauma Informed Facilitator, Feminine Embodiment Facilitator, Munay Ki, Rite of The Womb, Nusta Karpay, Soul Retrieval en zoveel meer. Maar vooral, vanuit haar persoonlijke weg naar heling, heeft ze geleerd zichzelf te openen om een een zuiver kanaal te zijn voor The Divine Guidance. 

Meer informatie

​Kundalini wat in het Sanskriet letterlijk 'gerolde slang' betekent, is een vorm van divine feminine energy (Shakti) die aan de basis van de wervelkolom opgeslagen ligt, ter hoogte van het wortel-chakra (Muladhara). Deze levensenergie die in ieder van ons aanwezig is, kan door bepaalde practices, levensgebeurtenissen, yoga, meditatie, ademhaling en zelf traumatische ervaringen ontwaakt worden. Deze ontwaking kan zeer zacht en geleidelijk aan gebeuren, vaak verspreid over vele jaren, maar ze kan zich ook plots in volle kracht openbaren. Bij het ontwaken stijgt de Kundalini energie vanuit dit wortel-chakra, door de centrale nadi in of langs de ruggengraat tot die de bovenkant van ons hoofd bereikt.  De symbolische twee slangen die spiraalsgewijs opstijgen langs onze wervelkolom lijken heel veel op de dubbele helix structuur waar ons DNA is uit opgebouwd. Het activeren van deze Kundalini gaat gepaard met bewustzijnsverruiming, een diepere connectie met jezelf en verbondenheid met de wereld rondom je. Je leert als het ware verbonden leven met de buitenwereld vanuit je eigen goddelijke verticaliteit. De energetische zuivering tijdens dit ontwakingsproces is ook steeds een proces van loslaten van datgene dat ons niet meer dient. Dit loslaten kan zich emotioneel maar ook fysiek uiten. Om je zielenmissie hier op aarde te manifesteren is het belangrijk om energetische blokkades, angsten, belemmerende overtuigingen, trauma’s ruimte te geven en transformeren zodat ze ons niet meer beperken. De activatie die An geeft, zorgt ervoor dat je lichaam zich zachtjes opent voor deze levensenergie. Je hoeft daarvoor zelf niets te doen enkel openstaan voor de energie en jezelf ontspannen. Je voelt deze energie dan door je heen stromen, wat ervoor kan zorgen dat je begint te schokken, trillen of bewegen. Ook kan er een emotioneel lading loskomen. Soms komen er zelfs beelden, herinneringen naar boven, maar ook extase of éénheidservaring is mogelijk. Maar ook als je helemaal niets gewaar wordt, doet de activatie zijn werk. Op celniveau worden er wel degelijk processen aangezet, maar de energiegolven kunnen zo subtiel zijn, dat je ze zelf nog niet kan voelen. De intensiteit van deze experience is dus voor iedereen verschillend en afhankelijk van waar jij op dat moment zelf staat in je bewustzijnsproces. Deze energie bezit een eigen intelligentie waardoor ze net doet wat jij op dat moment nodig hebt en je nooit iets zult ervaren dat je zelf niet aankan. Belangrijk om te weten: De Shamanic Kundalini Awakening is niet geschikt indien je last hebt van psychoses, waanideeën, epilepsie of ernstige hartklachten. Daarnaast is het belangrijk dat je tijdens en na de sessie ook je eigen emotionele processen zelf kan dragen en verwerken.  Wanneer je twijfelt aan je gezondheid of bij zwangerschap raden we je aan om eerst contact op te nemen met je arts alvorens deel te nemen een deze sessie.

Wat kan dit jou brengen?

- je voelt je energieker 

- je kan spanning en stress loslaten

- je ervaart meer innerlijke rust en balans

- je ervaart een hogere staat van bewustzijn

- je ervaart meer helderheid en richting in je leven

- je ervaart een betere connectie met je lichaam 

- je voelt de signalen van je lichaam beter aan

- beweging brengen in vastzittende emoties en blokkades 

- meer leven in het 'hier en nu', bewust aanwezig zijn

- loslaten van beperkende overtuigingen, patronen, mechanismes

- ea.

3_edited.png

Iedereen herbergt diep vanbinnen de verborgen kracht van Kundalini die wacht om ontwaakt te worden

bottom of page