top of page
IMG_3048_edited.jpg

Een stukje over An haar pad naar heling

Na de doodgeboorte van haar dochtertje Yince in 1999 kwam An op het pad van persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie terecht. Deze wake-up call gevolgd door een periode van depressie, burn-out en een hysterectomie leidde haar naar haar zielsmissie. Deze missie mag zich de dag van vandaag manifesteren in haar Womb Awakening en als FEM (Feminine Embodied Mysteryschool). Een facilitator training waarin ze haar sisters uitnodigt om in contact te komen met hun eigen Holy Grail Trinity zodat ook zij hun eigen medicijn kunnen belichamen en hun Sacred Wisdom kunnen delen met anderen.

 

Zoals An het omschrijft ging haar pad van vrouwelijk ontwaken langs een drievoudige heilige graal. De zoektocht naar zichzelf ontvouwde zich via haar hoofd naar haar hart en zo kwam ze uiteindelijk in haar Sacred Womb Space terecht. Dit laatste vrouwelijke centra vormt dan ook de fundatie van haar reeds gekende Sacred Womb Awakenings.

 

An haar ervaring met de Womb practices, haar diepgaande kennis over manifestatie en resonantie en haar aangeboren talent voor het aanvoelen van energie vormen de steunpilaren van haar huidige Mysteryschool. Wat An haar werk uniek maakt is haar lichamelijke benadering. An heeft via haar Sacred Womb I Body Awakening workshops en haar tantrisch lichaamswerk een schat aan ervaring wat betreft belichaming. Dat is ook de reden waarom ze in haar ceremonies en opleidingen zoveel nadruk legt op "Embodiment". Deelnemers van haar workshops getuigen vaak dat haar teachings gevoeld, ervaren en belichaamd worden. 

Sacred Teachings

An is opgeleid en ingewijd in binnen- en buitenland in verschillende tradities, culturen en opleidingen zoals oa. Sacred Womb I Body I Kundalini Awakening Facilitator & Practitioner, Trauma Informed Facilitator, Feminine Embodiment Facilitator, Reiki, Energetisch coach/healer, Sjamanisme, Tantra, Non-duaal coach, Munay Ki, Rite of The Womb, Nusta Karpay, Soul Retrieval en zoveel meer. Maar vooral, vanuit haar persoonlijke weg naar heling, heeft ze geleerd zichzelf te openen om een een zuiver kanaal te zijn voor The Divine Guidance. 

The body is your temple, take great care of it
and Remember that you are the divinity living in it.
Osho

IMG_4410.jpeg

Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page