Profiel

Lid sinds: 7 mrt. 2022

Over

Hallo mijn naam is Jill, vertrouwen en luisteren naar mijn vrouwelijke energie is een continu balanceren voor mij. ik heb reeds een hele weg afgelegd in het vanuit inzicht, denkkaders dieper zaken in mijn lichamelijke ervaring. Al enige tijd voel ik dat de zone van mijn baarmoeder koud is, ik nog weinig voel in deze zone. Zo toonde ook mijn lichaam dat door mij bewust te maken van de hormonale disbalans . Door hier bewuster mee om te gaan heb ik beseft dat ik nog meer mag afstemmen op mijn lichaam, dat alle wijsheid omvat dat we nodig hebben. In het zakken in mijn lichaam merk ik dat ik makkelijk in de verschillende delen van mijn lichaam zak, maar als ik bewust naar mijn baarmoeder en yoni zak dat er daar veel pijn en dwang op zit.

Zelf heb ik een dochter en een afgestorven zoontje (3maanden) ter wereld gebracht. De bevalling heeft mij bijna het leven gekost, als ik ga voelen naar de lijnen binnen mijn moederlijn is dit een duidelijke thematiek dat zich verderzet. (BDE bij geboorte, misvallen, fysiek niet kunnen dragen tot einde)

Ik heb lange tijd op een heel mannelijke manier met mijn seksualiteit omgegaan wat ook zijn tol heeft in het openstaan van de vrouwelijke energie, ik zie het als een onbewust misbruik dat ik bij mezelf heb gedaan.

Dat heeft zich toen getoond door een intense bloeding.

Vanaf toen heb ik meer pijnlijke menstruaties gekregen, met neveneffecten met migraine waardoor ik de laatste twee jaren rond mijn menstruatie plat werd gelegd gedurende een week à 2. Hier heb ik ondertussen reeds veel verbetering in kunnen bekomen maar voel dat dit traject een belangrijke schakel is in het helen van mijn baarmoeder zodoende ik terug vrouw durf te zijn in al haar krachtige kwetsbaarheid. Ik de mannelijke energie terug kan ontvangen, iets dat nu heel moeilijk is. Mijn partner is hier heel begripvol in en daarvoor ben ik dankbaar want ik voel dat de wijze van in seksuele verbinding gaan niet meer lukt vanuit een puur mannelijke energie.

jill

Meer acties